ArtXiu peRsonA  L   d'emi talens      

                           Dietaris Novel.les  Relats  Poemaris  Aforismes Fotografia

                                          

 

BioBIBLIOgrafia

    Bio de biografia biblio de bibliografia. Tractaré de resumir la meva biografia cenyint-me al fil d’allò que considere relacionat amb els llibres: com a lectora i escriptora...

   Perquè tot m’interessava intensament (i encara m’interessa), des d’un joc fins a un conte, des d’un llibre fins a una paraula rascada a un mur… Tot m’augmentava el bagatge i per tant encara m’ompli de paraules la conversa o els escrits…. ¿Excesiva? Sempre em qualificaven d’exagerada, perquè en tot havia de posar una intensitat poc adequada, moderació, moderació… M’insistien i llavors jo observava en silenci (que no amb moderació) i tot ho emmagatzemava. Moderació, em deien, i jo llegia sense mesura, no trobava el moment de tancar un llibre o d’oblidar una frase, un gest, una imatge, de deixar de rumiar-me el sentit o el significat de qualsevol nimietat… Impacient també sempre per obrir un llibre, per descobrir un paisatge, per conèixer persones, històries, per aprendre a la fi….

    Per agradar i per compartir-ho tot amb les persones properes, amb les amistats i encara també amb les persones més admirades o distants. Tot i tothom era i és tan… tan interessant, tan, tan valuós….

    Supose que aqueix és el fonament de l’escriptura (és a dir del rebost i celler escriptor) que sempre efectuava sense pensar en cap moment que escriure és l’acte que precedeix als llibres…. perquè els llibres per mi eren cosa dels déus mentre que l’escriptura era allò que jo feia cada dia amb la mateixa intensitat que llegir, parlar, menjar, jugar i fins i tot viure….

Les paraules

Les lectures: 

Infantesa

Adolescència 1

Adolescència 2

       Encara en construcció...