osensei
kanji_aikido
foto del dojo

Alguns membres de l'Associació. Dojo actual a la Sala Polivalent, L'Escala, Alt Empordà

grup i tatami

Alguns membres de l'Associació. Antic Dojo al Xalem, L'Escala, Alt Empordà

foto del dojo

Primer Dojo de l'Associació. St. Pere Pescador, Alt Empordà.

Notícies

Horaris reduïts a causa de la pandèmia Horaris reduïts a causa de la pandèmia

Es seguiran les recomanacions i obligacions que determini el prosicat en tot moment

Associació Aikido el Molí

Som una Associació sense ànim de lucre l'objectiu principal de la qual és promoure l'Aikido Aikikai a l'Escala i a l'Empordà en general i disposar de la infraestructura i del grup humà necessari per a poder practicar.

El dojo és la paraula japonesa que designa el lloc de pràctica. Tant a l'Associació com a l'actual dojo li hem posat el nom de "el Molí", en referència al local on el grup fundador de l'Associació va començar la seva activitat (un antic molí).

Funcionament de l'Associació Aikido El Molí

Com a qualsevol associació els seus membres han d'intentar col·laborar en el bon funcionament de l'Associació, assistint en la mesura del possible a les assemblees, aportant idees, col·laborant en les tasques acordades, respectant els acords presos i pagant les quotes corresponents. Al següent enllaç podeu consultar els estatuts i reglament intern de l'Associació. Si esteu associats, podeu demanar a qualsevol membre de la Junta Directiva com podeu accedir online a les actes de les assemblees generals i dels acords presos per la junta directiva.

La pràctica al Dojo El Molí és rigorosa. Així són claus el manteniment de la disciplina, l'etiqueta, el respecte, l'educació i l'adequada adaptació a l'estat físic i coneixements del company.

Sigueu benvinguts!