.NOTÍCIES XERESA 2007
ordenades de baix cap a dalt.
Anar a la pàgina inici de Xeresa.org
Notícies 1990-99   Notícies 2000     Notícies 2001    Notícies 2002  
Notícies 2003    Notícies 2004  Notícies 2005 Notícies 2006
Des de la pàgina d'inici de notícies podràs consultar notícies d'altres anys

27 de maig
El BLOC guanya, per majoria absoluta, les eleccions municipals. Resultats:
Bloc 633 vots    PP 417 vots   PSOE 188 vots    VIPX:  171 vots 
4 d'abril Levante
Tomàs Ferrandis acusa a l'alcaldessa d'inactivitat per no haver tramitat expedients per aconseguir subvencions d'altres administracions.  També li demana explicacions per haver-se denegat ajudes per al Parc de les Eres i el Parc de les Oliveres. 
4 d'abril Levante
Ahir es va ignagurar a Xeresa una estació solar fotovoltaica que és la major instal·lada damunt d'una nau industrial  en tota la Comunitat Valenciana. Aquesta instal·lació esta situada al sostre de l'empresa Fruxeresa. 
2 de març Levante
En data 1-1-2006 Xeresa tenia 2029 habitants dels quals 100 són estrangers (el 4.9 %). Del total d'estrangers 25 pertanyen a la Unió Europea i 35 de l'Equador.  
28 de febrer Levante
Xeresa perd 25.000 euros ja que, el govern municipal del PP no ha tramitat un acord de plenari presentat en forma de moció pel Bloc Nacionalista Valencià i aprovat per unanimitat l'11 de novembre de 2006.
24 de febrer Levante
El Bloc de Xeresa exposa avui a la Casa de la cultura el seu model d'urbanisme.
12 de febrer Las Provincias
Veïns de Xeresa demanen la paralització de les obres del PRI aprovat per l'Ajuntament de Xeresa i desautoritzat per la Conselleria. Apareixen pintades amb lemes com: "Marbella 2", "Ajuntament corrupte", "Sinvergüenzas", "Mafiosos" 
9 de febrer 
Sico Fons presenta la seua novel·la "Portes Tancades" en un acte presentat per Joan Ll. Mollà convocat a la Casa de la Cultura
31 de gener Levante
L'ajuntament de Xeresa aprova, per unanimitat la construcció d'un pas elevat sobre la via del tren.
27 gener
Tomàs Ferrandis es presenta com a candidat a l'alcaldia pel BLOC en un acte públic celebrat al local dels Serveis Socials de Xeresa. A l'acte intervenenn també  el secretari general del partit Enric Morera i el secretari general de la Safor Facund Puig.
26 de gener Las Provincias
El Bloc de Xeresa ha ddemanat que es suprimisca la tassa de Guarderia Rural.
25 de gener Las Provincias
El Bloc critica que les obres que ha denegat el Consell segueixen avant
.
18 de gener Levante
Territori desautoritza un canvi urbanístic en Xeresa quan les obres ja estan en marxa. Segons Territori l'Ajuntament de Xeresa no tenia potestat per aprovar el  PRI que modificava l'edificabilitat d'unes parcel·les  que, en part, pertanyien a l'anterior alcalde del PP José Ferragud. L'alcaldessa Rosa Mª Cardona diu que no ha ordenat la paralització de les obres i que ha posat el cas en mans dels seus assessors.
Els veïns dels carrers dels voltants han manifestat el seu malestar doncs on s'havien de construir 49 vivendes ara se'n construiran 150  

Anar al començament de la pàgina