Acte de presentació del 3r Aplec del Sénia
20h als Serveis Agraris d'Alcanar,
a càrrec de Mateus Sojka (Aplec del Sénia i Assemblea de Joves de Vinaròs)

La comarca del Sénia té tot el que ha de tenir una comarca: geografia, història, cultura, llengua i tradicions. L’Aplec del Sénia és una reivindicació d’una comarca en construcció que vol prendre consciència del que és i vol ser. Perquè al Sénia no comença ni acaba res.

FOTEM-LI FOC, Diables d'Alcanar
2
1h ens portaran des dels Serveis Agraris d'Alcanar fins al Centre Cívic

Botifarrada
21.30h al Centre Cívic per donar el punt de sortida a la festa del Sénia! amb concerts reivindicatius tota la nit.

Kampanilla
Alcanar, el Sénia


Grup local que ja va tocar al recent concert d'Obrint Pas per les festes d'octubre d'Alcanar. És una formació jove d'Alcanar i toquen des de fa poc més d'un any. Van començar fent versions d'ska-p, boikot, la polla...però ara, a més a més, ja tenen 6 temes propis i pensen treure una maqueta promte. Són 4 components i defineixen la seua música com a punkrock.

Culs Cults
Ulldecona, el Sénia
web . myspace


El grup faldut es forma l’any 1994 enmig d'un enrenou cultural i musical que va sorgir a Ulldecona en aquella època. Destaca per un aprofundiment en l'ska, el reggae, el latin-soul i, en general, en la música caribenya i mestissa com a principals influències. El conjunt ha evolucionat des dels seus inicis, amb l'augment del número de components, fins als 12 actuals han donat forma a la música que practiquen en l'actualitat.

Pepet i Marieta
Ulldecona, el Sénia
web . bloc . club de fans


L’any 2002 PEPET I MARIETA es planteja enregistrar la seua primera maqueta. La Marieta, com podria semblar a primera vista, no és cap xica. Josep Bordes, àlies Pepet, diu que la Marieta és "la que porto als collons per compondre les cançons" i es veu que li ajuda força. dóna sortida a un ampli ventall estilístic que inclou swings, rumbes, jotes i, fins i tot, un «xarlestone». Actualment, la banda consta de veus, guitarra acústica, guitarra elèctrica, acordió, percussions, baix, bateria i una secció de vents composada per un saxo i un trombonista.
Sense cap mena de dubte és un artista de directe. En PEPET sorprèn per la ràpida connexió amb el públic i la seua capacitat de narrar històries fent-ne partícips a tots els assistents. Això ho aconsegueix combinant la música amb una posada en escena més o menys teatral.


Insershow
Barcelona, Barcelonés
web .


Aquesta banda va començar a mitjans de l’any 2003 amb unes 20 versions molt conegudes i ara a l’actualitat disposa d’unes 75 versions. INSERSHOW és un projecte de diversos músics que durant anys han estat tocant en diferents grups de Barcelona i rodalies incorporant nous estils i característiques dins de l'ambient musical i alternatiu de la ciutat. La idea més o menys és que la gent diu quins temes vol escoltar o cantar entrant a la seva web i el grup els toca.

Pd. Tomaset
Vinaròs, el Sénia


Punxa discos de Vinaròs que ha anat voltant per locals de tota la comarca, entre ells a la Deep Play d'Alcanar. A l'Aplec del Sénia, serà l'encarregat de posar el millor ambient per acabar una llarga nit d'emocions...