MAIG 2007.
Presentació del llibre:
"Tornarem a Lluitar."
Convocatòria
Vinaròs. el Sénia . Països Catalans

La Plataforma antifeixista de Vinaròs i l'Assemblea Popular del Sénia us convida a la presentació del llibre "Tornarem a lluitar" a càrrec de Rescat (col·lectiu de suport a presos i preses polítiques catalanes). Després de la presentació del llibre també hi haurà una xerrada explicativa sobre el col·lectiu Rescat.

Divendres, 25 maig 2007
Pub l'Últim : 19i30h
Vinaròs : el Sénia : Països Catalans

Des de Rescat tenim la satisfacció de presentar-vos aquest nou llibre, recent sortit d'impremta, els beneficis del qual aniran destinats al suport dels i les preses polítiques.


una de les il.lustracions del llibre

Pròleg del llibre

Quan l'autor es va posar en contacte amb nosaltres per ensenyar-nos aquest llibre i explicar-nos la proposta d'editar-lo i destinar els beneficis a Rescat, de seguida ens va semblar una bona idea. Quan vam anar a València, i després d'un dinar (i els successius cafès) de més de 4 hores, mirant els dibuixos, repassant aquesta part d'Història recent del nostre país, explicant records i batalletes de totes les manis on havíem estat, de tots els cartells que havíem vist, del que coneixíem i del que descobríem per primera vegada… vam veure claríssim que era una molt bona idea publicar aquest llibre. Era una bona idea, interessant, bonica i útil.

Aquest tipus de gestos són els que han permès que Rescat tirés endavant, que estiguem a punt de celebrar els 6 anys d'existència. La solidaritat de tanta gent i tants col.lectius que al llarg d'aquests anys ens ha donat suport i ha treballat al nostre costat és la nostra millor eina. Des dels col.lectius que cada any organitzen marxes de torxes o xerrades, o els que ens demanen gots per als concerts fins a la persona que escriu una carta a un pres o participa en una manifestació, d'alguna manera totes formen part de Rescat. I és que la solidaritat, i també la lluita per la llibertat dels presos i preses és cosa de totes nosaltres. És per això que agraïm a l'autor aquesta iniciativa, però també ho aprofitem per agraïr-vos a tots i totes vosaltres, els que heu comprat el llibre i els que heu estat partíceps d'aquesta lluita altres vegades, el suport, l'esforç, la solidaritat.

Assemblea de Rescat.
Barcelona, novembre del 2006.

publicat dilluns 21 maig 2007

MAIG 2007
Casal Popular
el Sénia . Països Catalans

Seguim lluitant contra iberdrola.

La inauguració del casal s'apropa, tot apunta que serà a principis de juny...

publicat dilluns, 14 maig 2007