nens i nenes llenguatge i expressió corporal - tècnica base de dansa moderna - jazz i claqué joves i adults claqué - dansa contemporània - dansa jazz - educació i consciència corporal - Sent i coneix, mou i educa, emociona’t i gaudeix ... és el teu cos.

PLE DE 8 TS és l'associació que et brinda l'oportunitat de descobrir, incorporar o recuperar més vocabulari corporal, i així gaudir de més estratègies a la nostra vida quotidiana. Mai és tard per endinsar-se en el món del moviment i la dansa, i fins i tot, treballar al teu ritme, sense presses ni exigències. La naturalesa humana és una entitat dinàmica; els nostres límits poden canviar tot i haver heretat una morfologia. Tu ets qui decideix fer aquest pas.

PLE DE 8 TS creu en la dansa, la recolza i la difon

PLE DE 8 TS educa el cos i crea espectacle

VOLS UN CORREU DE PLE DE 8TS? [email protected]

NOVETAT!!

CORREU PLEDE8TS (accedeix al teu correu de plede8ts.cat)

PERSONATGE DEL MES
GALERIA D'IMATGES
AGENDA D'ACTIVITATS
GALERIA
ACTIVITATS
     
QUI SOM?
     
PLE DE 8 TS vol aportar una formació corporal, expressiva, desinhibidora i creativa a la persona. Vol donar possibilitat al cos de trobar les qualitats innates en cada  ésser i així poder-les aprofitar, experimentar i gaudir. És una oportunitat que li donaràs al teu cos per beneficiar la teva ment i el teu esperit. Educar el cos inclou conèixer-lo, aprendre a respectar-lo i controlar-lo, tecnificar-lo per augmentar el nombre d'opcions i donar-li estratègies per recuperar-lo de les lesions, el cansament, el dolor, etc ...
   
facebook
webs amigues

Informació:

[email protected]

Iona Altimiras

Nuri Brugada