PRESENTACIÓ

Benvinguts a Sant Feliu és una obra feta gràcies a una llicència retribuïda del Departament d'Educació.

Està pensat com un material interactiu per als centres de formació de persones adultes i s'adreça a persones alfabetitzades i amb possibilitat de llegir l'alfabet català.

El material fet és un material base que s'anirà ampliant a mesura que es vagin fent més unitats i més activitats. Sempre sota la llicència esmentada més avall, és un material per a ser utilizat i adaptat a les necessitats de cada centre i de cada grup de català. Per aquesta raó hi haurà la pàgina per al professorat, que ara està en fase de elaboració, a on s'aniran aplegant tot els documents escrits, sonors, visuals i interactius per a ús del professorat, en els termes explicitats a la llicència CC.

PÀGINA D'INICI DEL MATERIAL

PÀGINA PER AL PROFESSORAT

(en preparació)

AGRAÏMENTS

A la Ghizlane el Ajroudi, l'Abdelhak Dedas i la Bibiana Samuel Ngueve, per la paciència i la professionalitat que han tingut a l'hora de gravar els vídeos.

A l'Olga Vázquez i el José Martín, companys del centre a on treballo, pel seu recolzament i, al Jose, per la seva aparició, fent de si mateix, al vídeo "A l'escola".

I al Xavi Sánchez, de qui és la idea del material Benvinguts a Sant Feliu, i del qual aquest material vol ser un complement.

I a la Núria Rajadell, per haver confiat, amb poques raons, en mi.

 

Benvinguts

Licencia Creative Commons
Benvinguts a Sant Feliu per Marc Mozas Banzo es troba sota una llicència Creative Commons Reconeixement-No Comercial-Compartir Igual 3.0 No adaptada .
Basada en una obra en agora.xtec.cat
alcole
alforn
albar1
capaltren
alaj
albar2
A l'escola
Al forn
Al bar (1)
Cap al tren
A l'ajuntament
Al bar (2)