LA MEVA PRIMERA PAGINA WEB


 
GOSSOS LABRADORS
   

El Labrador retriever és un gos originari de la península canadenca de Terranova. És un gos molt adaptat al fred i d'instint caçador. És el gos pigall per excel·lència i es considera la raça amb més exemplars com a mascota.

La seva excepcional afabilitat, gentilesa, intel·ligència, energia i bondat, fan que els Labrador retriever siguin generalment considerats com a bons companys de persones de totes les edats, així com també gossos treballadors, formant part de les brigades de gossos de la policia en operatius antidroga, antiexplosius, de recerca i rescat, entre altres. Amb ensinistrament, el Labrador retriever és una de les races de gossos més depenents i obedients que existeixen.

El Labrador retriever és un gos curt i sòlid i la seva alçada acostuma a ser de 55 a 57 cm (les femelles de 54 a 56). Tenen el pèl curt, molt dens i sense ones, el que dóna una sensació d'extrema duresa al tacte. Normalment són d'un sol color i aquest pot ser el negre, el beige i el xocolata (és molt poc usual), tot i que el negre és el més abundant.