Catalunya  Pàgina Web en construcció.
     
L'apartat d'Enllaços jurídics, són enllaços a pàgines Web gratuïtes. Tot i amb això pot ser que n'hi hagi que siguin restringits i als quals només s'hi pot accedir si s'hi està subscrit.
No pretén ser una pàgina exhaustiva. Es va ampliant a mesura que les necessitats del seu autor ho aconsellen. Pot ser que la classificació que se'n fa dels enllaços no sigui la que habitualment s'empra en aquests casos. És tant sols la classificació que més bé s'adapta a les necessitats del seu propietari.
L'apartat d'Enllaços NO jurídics són també enllaços a pàgines Web gratuïtes, interessants per a l'autor, classificades per temes.

No ha estat publicada a cap cercador de pàgines Web, ja que d'entrada no és una pàgina d'ús públic, sinó per a ús propi del seu propietari, però podria ser que sortís a algun cercador degut a les tècniques emprades pels actuals motors de cerca automàtica de pàgines Web.

Aquesta pàgina no utilitza "galetes", "cookies", ni propaganda de cap mena, però alguns dels enllaços que conté potser que sí que els utilitzi.
Utilitza tecnologia JAVA en alguns menús. Per tant haureu d'activar aquesta funció en el vostre navegador d'internet si teniu problemes a l'hora de visualitzar els menús. Podeu descarregar-vos la darrera versió del JAVA clicant damunt d'aquest missatge en moviment.
  Dissenyada per funcionar amb el Navegador FIREFOX o amb el seu predecessor, el MOZILLA (ambdós programari de codi obert), però també funciona amb l'INTERNET EXPLORER i amb l'OPERA
NOTA: Sembla que amb l'Internet Explorer versió 7 hi ha problemes. Haureu d'habilitar els complements de Java de forma manual. És millor utilitzar FIREFOX, MOZILLA, OPERA o bé l'INTERNET EXPLORER v. 6

Catalunya Itàlia - Italia  França - France   Andorrà Anglès - English  Espanyol - Español
VOLEU SABER

L'HORA?

 

Site MeterJoan-Maria Valls i Prats
iniciada el febrer del 2003