Logo Escola Natura  

 

 

Activitats

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

Darrera actualització 12/12/2008
 
La página web de l'Escola de Natura de Calafell és un projecte realitzat pel mòdul de tècnic en sistemes microinformàtics de la Casa d' Oficis de Calafell. Per ser un projecte encara està per finalitzar. Per més informació, poseu-vos en contacte amb Casa d'Oficis de Calafell.  
Entrada Escola de Natura
 
 
 
Comarca del Baix Penedès   L'Escola de Natura de Calafell és un equipament municipal ubicat a la Muntanya del Comú. El Parc del Comú es troba situat a prop de l'extrem meridional de la serralada Litoral, sistema muntanyenc paral·lel al mar que comprèn també els massissos de Garraf, Ordal, Collserola i del Maresme. És una zona de gran importància natural caracteritzada pel clima mediterrani. L'Escola de Natura ofereix la possibilitat de fer itineraris forestals, treballar la conservació de la natura, fer estudis del medi natural i concienciar de la importància del respecte amb el medi ambient. L'Escola prepararà activitats de sensibilització ambiental per a les visites de les escoles i d’altres col·lectius.

(Aquest mapa és sensible. Arrosegueu el ratolí sobre la zona de Segur de Calafell i cliqueu per obtenir-ne més informació)

 

 

 

Casa d'Oficis  
Meteocat