ExÓmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de ValenciÓ. Ja s'ha obert el termini de matriculaciˇ per als exÓmens dels diferents nivells de la Junta Qualificadora de Coneixement de ValenciÓ en la convocat˛ria de juny. Recordeu que si us matriculeu ara, la matrÝcula val per a juny i novembre. Cliqueu acÝ i tindreu accÚs a tota la informaciˇ al respecte. Ja podeu trobar les instÓncies a la consergeria del centre o a les oficines del vostre Ajuntament, per˛ si voleu tambÚ us les podeu imprimir del web de la Junta. El termini finalitza el pr˛xim 30 d'abril.

A mÚs a mÚs, si voleu anar practicant podeu accedir al programa PrÓctic o al Juga llengua que us proposarÓ exÓmens dels diferents nivells i avaluarÓ els vostres coneixements. Fins i tot hi podreu fer dictats. El programa PrÓctic us l'heu d'instalĚlar en el vostre ordinador: paciŔncia, que el procÚs llarg!

 

Premis Sambori. En la fase comarcal dels Premis Sambori de Literatura en ValenciÓ, en la categoria de batxillerat i cicles formatius han resultat guanyadors els alumnes del nostre centre Rosa Peris (1r B) i Ferran Pardo (2n B). Si voleu podeu llegir els seus relats.

| ═ndex |