Notícies!

Desembre 2018

El diumenge 23 de desembre actuarem amb l'obra de teatre "MOTS DE RITUAL PER A ELECTRA al Teatre Cal Bolet de Vilafranca, a les 19 hores.




Juny 2018

El dissabte 2 de juny actuarem amb el muntatge propi "Viola del Violer... Violada no en seré... a la Sala Polivalent del Casal de Vilafranca, a les 20 hores.




Abril 2018

El passat 30 d'abril varem actuar a Pineda de Mar dins de la programació de la XVI MOSTRA NACIONAL DE TEATRE AMATEUR DE PINEDA DE MAR, amb Mots de ritual per a Electra, de Josep Palau i Fabre

Trobareu més informació a la web de La Mostra: http://lamostrapineda.cat



Març 2016

El diumenge 6 de març actuarem amb l'obra "L'aposta o Almenys no és Nadal, de Carles Alberola, a Sant Miquel d'Olèrdola, a les 18:30 hores.

I el diumenge 20 de març actuarem amb la mateixa obra al Teatre Municipal Cal Bolet de Vilafranca, a les 18:30 hores.




Gener 2015

El diumenge 11 de gener actuarem amb els muntatges "Niukhin, el personatge, d'Anton Thèkhov" i "DISSIDENT, és clar, de Michel Vinaver", a la Masia Mas Catarro de Santa Margarida i Els Monjos, a les 18:30 hores.




Novembre 2014

EL proper dissabte dia 1, actuarem en dues sessions al Teatre Municipal Cal Bolet de Vilafranca dins de la programació d'espectacles de la nova temporada, amb EL BOIG DE LES CAMPANILLES, de Serafí Pitarra!

Trobareu més informació a la web de CAL BOLET: http://espectacles.vilafranca.cat/34/1/teatre/el-boig-de-les-campanilles-de-serafi-pitarra/



Agost 2014

Aquest dimecres dia 20, actuarem a les 23h a la UNIVERSITAT CATALANA D'ESTIU de Prada (Conflent), amb EL BOIG DE LES CAMPANILLES, de Serafí Pitarra!

Trobareu més informació a la web de la UCE: http://www.uce.cat/XLVI_UCE/espectacles2014.html



Juliol 2014

Aquest diumenge dia 20, actuarem a les 19h al Centre del Pla del Penedès amb l'obra EL BOIG DE LES CAMPANILLES, que vam representar al TNC - Teatre Nacional de Catalunya, si t'ho vas perdre tens l'ocasió de veure-ho!!

Estem davant una gatada extraordinària, brillant en el contingut político-social del moment (1860), plena de situacions còmiques, rica i clara en el llenguatge català que es parlava "antes". Una posada en escena simple i neta i amb un denominador que es manté ferm durant tota l'obra: la veritat. I el fet que malgrat hagin passat més de 150 anys d'aquell 1860, les coses no han canviat gaire a casa nostra.

EL BOIG DE LES CAMPANILLES. Una producció de TAT (Taller d'Assaig Teatre)




Juny 2014

El diumenge 29 de juny actuarem al Teatre Nacional de Catalunya - TNC amb l'obra "El Boig de les Campanilles", a les 7 de la tarda.

Mostra de teatre amateur entorn de Pitarra

Sala Tallers 28 i 29 de juny de 2014

Catalunya té la salut teatral que té gràcies a la vitalitat d’una cultura escènica popular que va assegurar la pervivència dels elements essencials d’un patrimoni que s’havia vist allunyat massa vegades dels escenaris oficials. Quan l’escena catalana ha aconseguit professionalitzar-se, el teatre amateur ha sabut mantenir el seu dinamisme per seguir alimentant el nostre panorama dramàtic. L’extraordinària popularitat de què va gaudir en el seu moment Serafí Pitarra encara té un viu ressò en la xarxa de teatre d’aficionats de Catalunya, sense la qual l’embranzida del pare del teatre modern català probablement no hauria perdurat fins als nostres dies. Per això el Teatre Nacional de Catalunya vol expressar el seu deute amb la tasca imprescindible d’aquest teixit ciutadà, establint-hi un diàleg a l’entorn de l’Epicentre Pitarra.

La Mostra

El Teatre Nacional, en col·laboració amb la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, ha volgut convidar totes les companyies a participar en la Mostra de Teatre Amateur que tindrà lloc a la Sala Tallers. Cada companyia ha pogut triar quin text els ha interessat més de les obres de Frederic Soler «Pitarra» (preferentment, però, del recull dels Singlots poètics).

Companyies que hi participen i horaris

Dissabte 28 de juny a les 12 h

El Partiquí, de Barcelona (programa doble)

 • L’últim trencalòs – Adaptació dramàtica i direcció de Ferran Rovira
 • Coses de l’oncle – Direcció de Marina Julià

 • Dissabte 28 de juny a les 19 h

  Agrupació Artística del Casal de Tiana

 • El castell dels tres dragons – Adaptació i direcció d’Enric Monreal

 • Diumenge 29 de juny a les 12 h

  Vada Retro Teatre, de Barcelona

 • Lo Cantador – Adaptació i direcció de M. Carme Márquez

 • Diumenge 29 de juny a les 19 h

  Taller Assaig Teatre, de Vilafranca del Penedès

  El boig de les campanilles – Adaptació i direcció de Valeri Laguna




  Maig 2014

  El dissabte 3 de maig actuem amb l'obra "DISSIDENT, és clar, de Michel Vinaver", a la 12a Mostra de Teatre Amateur de Pineda de Mar, a les 18:00 i a les 19:00 hores.




  Abril 2014

  El dijous 10 d'abril farem la preestrena de l'obra "DISSIDENT, és clar, de Michel Vinaver", al Centre Artístic Penedès l’Agrícol de Vilafranca, a les 8:30 de la nit.




  Setembre 2013

  El diumenge 8 de setembre actuarem per la "Setmana del Llibre Català" a Barcelona amb un trosset de l'espectacle basat en textos de Salvador Espriu "Amic Salom", a l'Avinguda de la Catedral, a les 12:00 del migdia.




  Agost 2013

  El diumenge 25 d'agost actuarem amb l'espectacle basat en textos de Salvador Espriu "Amic Salom", al Teatre Municipal Cal Bolet de Vilafranca, a les 19:00 de la tarda.




  Maig 2013

  El dissabte 4 de maig actuem amb el monòleg "Llegir als lavavos", a la 11a Mostra de Teatre Amateur de Pineda de Mar, a les 2:30 de la tarda.


  El diumenge 5 de maig actuem amb el muntatge "Lo Diable, la Dona, lo Somni i la Taverna", a la 11a Mostra de Teatre Amateur de Pineda de Mar, a les 17:15 de la tarda.




  Febrer 2013

  El diumenge 24 de febrer actuem al Teatre El Jardí de Sant Quintí de Mediona amb el muntatge "Lo Diable, la Dona, lo Somni i la Taverna, d'Eduard Vidal i Valenciano", a les 6:30 de la tarda.




  Gener 2013

  El diumenge 20 de gener actuem al Local Nou de Moja amb el muntatge "Lo Diable, la Dona, lo Somni i la Taverna, d'Eduard Vidal i Valenciano", a les 6:30 de la tarda.




  Novembre 2012

  El divendres 2 i dissabte 3 de novembre actuem al Teatre Municipal Cal Bolet de Vilafranca amb el muntatge "Lo diable són les dones, La taverna, d'Eduard Vidal i Valenciano", a les 9 de la nit.




  Octubre 2012

  El divendres 19 d'octubre col·laborem al XIVè Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea, amb una petita representació a l'Auditori de Vilafranca.




  Maig 2012

  El divendres 11 de maig actuem amb el muntatge "Niukhin, el personatge i altres històries", al Centre Artístic Penedès l’Agrícol de Vilafranca, a les 8 de la nit.


  El dissabte 26 de maig actuem per la JORNADA: EDUARD VIDAL I VALENCIANO I EL TEATRE DEL S. XIX, amb el muntatge "Lo Diable, les Dones i la Taverna", al Teatre Cal Bolet de Vilafranca, a les 8 de la nit.




  Abril 2012

  El diumenge 29 d'abril actuem amb el muntatge "Niukhin, el personatge i altres històries", a la 10a Mostra de Teatre Amateur de Pineda de Mar, a les 1:00 de la matinada.




  Febrer 2012

  El dijous 16 de febrer col·laborem en la presentació del llibre "NO TINC TEMPS PER PENSAR (Ni gairebé per llegir)", de Manel Güell i Josep Muñoz Redón, a la llibreria Casa del Llibre de Barcelona, a les 8 de la nit.


  El divendres 24 de febrer actuem a El Pla del Penedès amb el muntatge "Niukhin el personatge i diàlegs varis", a la Sala CentrART, a les 11 de la nit.




  Gener 2012

  Aquest any ens han encarregat fer el pregó de les "Festes de Sant Raimon 2012", tindrà un format d'espectacle molt intimista, amb teatre i multimèdia, d'uns quinze o vint minuts de durada, familiar i divertit. Serà el proper dissabte 7 de gener al Teatre Municipal Cal Bolet, a les 9 de la nit.




  Desembre 2011

  El dissabte 17 de desembre varem actuar amb l'obra "T'ESTIMARÉ INFINITTT...", al 3er Festival Nacional de Teatre de Al-Hoceima (Marroc), a les 3 de la tarda. Va èsser una fantàstica experiència amb una rebuda al·lucinant!

  Tat a Al Hoceima



  Novembre 2011

  El divendres 25 de novembre col·laborem en la presentació del llibre "NO TINC TEMPS PER PENSAR (Ni gairebé per llegir)", de Manel Güell i Josep Muñoz Redón, al Centre Artístic Penedès l’Agrícol de Vilafranca, a les 8 de la nit.


  El diumenge 27 de novembre actuem amb l'obra "T'ESTIMARÉ INFINITTT...", a la Societat La Margaridoia dels Monjos, a les 6:30 de la tarda.




  Octubre 2011

  La Federació de Grups Amateurs de Teatre va lliurar al nostre director VALERI LAGUNA el Premi Arlequí 2010 a la persona, el diumenge 2 d’octubre, a l’Espai Jove La Fontana, del barri de Gràcia de Barcelona. Pel seu treball constant en pro del teatre, com a dramaturg, actor i director, de diversos grups amateurs, per impulsar i coordinar contínuament el treball dels actors i actrius de la GATAP.


  El dimarts 11 d'octubre actuació amb l'espectacle "CABARET PARAL·LEL TXÈKHOV!", al teatre, per la FESTA MAJOR DE SANT MIQUEL D'OLÈRDOLA, a les 10 de la nit.


  El diumenge 16 d'octubre actuació amb l'obra "T'ESTIMARÉ INFINITTT...", al teatre de l'ORDAL, a les 6:30 de la tarda.




  Setembre 2011

  Aquest diumenge 25 de setembre actuació al CONCURS DE TEATRE PER A COMPANYIES AMATERS, PREMI CASAL DE CALAF DE LA VILA DE CALAF, EDICIÓ XIV, amb l'obra "T'ESTIMARÉ INFINITTT...", al Casal de Calaf. A les 18 hores!!




  Juliol 2011

  Aquest any 2011 és el 5è aniversari de la creació del nostre grup de teatre i ho celebrem com millor sabem fer, és a dir, muntant un espectacle:


  D'estil Cabaret amb música i cançons en directe, "vedettes" que canten i ballem, actors i actrius interpretant uns contes divertits i d'altres sorpreses!


  Aquest diumenge 31 de juliol actuació a la Festa Major d'El Pla del Penedès, a les 23 hores, a l'espai "LA TERRASSE" dels amics del Grup de Teatre Llavor d'Art, davant La Mansion.


  Us hi esperem!