"La Comunitat Virtual del GigaByte".
 

QUÈ ÉS ALDEAGLOBAL.NET?

AldeaGlobal.Net és una projecte sense ànim de lucre que intenta potenciar la presència de la llengua catalana a Internet.
Amb aquesta finalitat, AldeaGlobal.Net ofereix gratuïtament una sèrie de serveis que normalment no son mai gratuïts. D'aquesta forma intentem ajudar a tothom qui vulgui publicar pàgines Web en català oferint-li la infraestructura necessària per poder-ho fer.

"El concepte d'Aldea Global es refereix a la idea que a causa de la velocitat de les comunicacions tota la societat humana començaria a transformar-se, i es tornaria a l'estil de vida d'una aldea, això és, el progrés tecnològic faria que totes les persones del planeta començarien a conèixer-se els uns als altres i a intercomunicar-se de manera instantània." - Wikipedia


AldeaGlobal.Net ofereix 1 GB d'allotjament Web totalment gratuït i sense cap tipus de publicitat a pàgines amb contingut en català. També ofereix redireccionadors i subdominis de l'estil elTeuNom.min.cat o bé elTeuNom.espai.de, com per exemple http://Joan.min.cat o fins i tot http://espai.de/joan
Com que el http:// no cal teclejar-los, en l'exemple anterior, simplement accedit amb el navegador a espai.de/joan es pot accedir a la teva Web.

La utilitat d'aquest tipus de un subdomini és poder tenir una direcció més fàcil de recordar, sense haver mantenir el cost anual que comporta comprar un domini propi.


Els creadors d'AldeaGlobal.Net delegen tot tipus de responsabilitat sobre el contingut de les pàgines, als seus respectius usuaris, creadors i administradors delegats.

La utilització de qualsevol servei d'AldeaGlobal.Net implica el coneixement i acceptació de les condicions d'ús i de responsabilitat.

Per qualsevol dubte contacteu amb nosaltres a través d'aquest formulari.

 

Atentament,

Marti Minoves

des de Darmstadt (Alemanya) en nom de l'equip d'AldeaGlobal.Net

 

 

Siusplau, dona'ns a conèixer a les teves xarxes socials:

AldeaGlobal.Net 01/2023          Allotjament - Direccions - Què és AldeaGlobal.Net - Contactar