La Cobla Jovenívola d'Agramunt us agraeix, de nou, la vostra visita.
Aquesta web no és res més que un detallet que la cobla us ofereix com a usuaris del nostre producte. La nostra formació d'11 músics és al vostre servei, ara ja, des de fa més de 15 anys. Cada dia que passa, a part de fer-nos una mica més grans, ens sentim més partíceps del fet catalanista, i compartim cada cop més la creixent afició del nostre món sardanista.

Des de la posició de músic, dalt de l'escenari, volem fer palès que el nostre objectiu més important és fer que la nostra presència no suposi una càrrega per ningú, i els nostres esforços van dirigits a fer que les nostres trobades no canviïn de com han estat tots aquests 15 anys de vida de la VOSTRA cobla.

Be, això no és del tot cert. La veritat és que la cobla, el conjunt d'11 músics que coneixeu, ha estat treballant de valent per assolir nous compromisos. Aquest any la formació d'Agramunt s'ha proposat arribar més a fons que mai de cadascun dels nostres amics, de vosaltres, dels balladors, de la gent que te la gentilesa de venir a escoltar-nos allà on sigui que toquem.

Aquest any engegarem una potent campanya per donar a conèixer les novetats musicals que posem al vostre abast i que desitgem pugueu escoltar asseguts per que si no, de ben segur que caureu de cul.

Bromes a part, ja és hora que es demostri que la cobla, com a formació musical, pot donar molt més de lo que son les sardanes, que no es poc. La varietat tímbrica que te una cobla és admirada pels músics de tots els països que visitem i lloada allà on ens escolten. Aquí, al nostre país, creiem que és una formació un pèl poc explotada, llevat de casos puntuals.

La cobla Jovenívola, a partir d'ara, posa a la vostra disposició un ventall de possibilitats que de ben segur no desagradaran a cap amant de la música ni del ball:

- Sardanes a plaça

- Sardanes de culte

- Concerts de balls vuitcentistes

- Concerts de balls

- Concerts de culte

619058131

Aquest telèfon serà per a que pugueu parlar directament amb la cobla, o el que és el mateix, amb un representant directe de la mateixa.

>>>> El Bernat i la seva secretària (becària) preferida

La cobla (pobra inconscient) ha decidit atorgar-li els poders necessaris per poder "vendre" el seu producte. A partir d'ara serà el representant de la cobla. Truqueu-lo per preguntar, confirmar, contractar, etc. etc. etc. Està a la vostra disposició.


Una salutació a tots els visitants i/o simpatitzants de la nostra formació.
Gràcies per la vostra visita.
Pàgina actualitzada el 02/08/05.

A continuació detallem els canvis:

- La portada/presentació
- L'apartat dels components (fotografies noves, text nou i retocs nous.
- l'apartat dels components ja l'hem dita? Aquest cop és molt important ;)

 

Per dir-nos el que sigui teniu a la vostra disposició
la nostra adreça:

- - - - Cobla Jovenívola d'Agramunt - - -


- - - - WebMaster - - - -