Casal de Joves de Cardedeu
Casal de Joves de Cardedeu
El casal
Festa Sant Jordi

PROPOSTES EN MAT╚RIA DE JOVENTUT DEL CASAL

Festa Primavera

El passat dissabte 17 de marš es va fer al Casal la festa de Primavera amb l'actuaciˇ del grup Aurorea i posterior sessiˇ de les mundialment conegudes Djs. ZipiZape. Amb la resta d'entitats del poble es van realitzar durant aquells dies unes jornades per la dona treballadora, on es van organitzar un taller de gŔnere, cinef˛rum i es va presentar el colĚlectiu aDONA't.

Jornades per a la dona treballadora

Cap d'any al pavellˇ

El passat 31 de desembre es va fer la festa de cap d'any al pavelló. La festa va ser organitzada com cada any per varies entitats de cardedeu que aposten decididament perquè Cardedeu sigui un poble viu i no una ciutat dormitori.

Ja pots veure les fotos aqui!

Mira les fotos del cap d'any passat! [+...]

La Terrasseta del Casal es prèn un descans fins a l'estiu. Tot i així estigueu atents a les noves activitats que estem preparant i de les que anirem informant a través de la web.

Nit de terrasseta

25 Novembre Concert

El 25 de Novembre es va celebrar el primer aniversari del Casal de Joves. Per celebrar-ho es va fer un concert a la sala sarau amb Strombers, Pegatina Sound System i Maldonados. Mira les fotos del concert!

 

Projecte Rius

El dia 26 d'abril d'aquesta primavera, un grup de voluntaris i voluntàries ens vam trobar amb l'objectiu de determinar l'estat de salut de la nostra riera. [+...]

Durant els mesos de març a maig el casal va organitzar el I Cicle de Memòria Històrica. [+...]

Trobada en defensa del territori

Adreça de contacte: casaldejovesdecardedeu@yahoo.es

Valid HTML 4.01 Transitional Ets el visitant [+...]
© 2007 Casal de Joves de Cardedeu
Agenda
Fotos
Links
On som?