Tornar enrera

QUI SOM

camara.jpg (1482 bytes)
La Vic Bang Jazz Cava és una entitat cultural sense ànim de lucre fundada l’any 1991. Dedicada a difondre la música de Jazz en particular i tota la música creativa en general. Tanmateix, també organitza i patrocina qualsevol activitat artística o cultural que es consideri interessant.

L'entitat va ser fundada el setembre del 91. Des de fa força anys, disposa d'un local social, que és la Cava de Jazz, situat a la muralla històrica de Vic, al capdemunt de la Rambla dels Montcada. Aquest local té un encant molt especial per la seva construcció en pedra i molt bona acústica. És aquí on es celebren la majoria de concerts i activitats que organitza l'entitat. Al cap de l'any, s'hi poden escoltar prop de 120 concerts de música en viu, que es celebren de forma habitual tots els divendres i dissabtes.

Foto de Pere Galobardes Gabarró

La Vic Bang Jazz Cava té actualment 130 socis, que aporten una quota trimestral de 4.000pts., podent accedir gratuïtament a tots els concerts i activitats que es celebren durant l'any. La persona que no és sòcia de l'entitat pot accedir igualment a qualsevol concert o activitat, abonant a finestreta l'import de l'entrada.
El gran objectiu de la Cava és que tots el/les amants de la música se la sentin seva i en puguin participar al màxim.

Foto de Pere Galobardes Gabarró

Creiem que la Cava de Jazz de Vic ofereix setmanalment a tothom un lloc agradable per gaudir-hi d'una boníssima oferta musical en directe, o fer-hi tertúlia tot fent el got a les diferents zones que ofereix.

Des d'aquí volem, doncs, animar-vos a fer-vos socis de l'entitat, i a gaudir de tota la seva oferta musical i cultural.


Nova Junta de la Vic Bang Jazz Cava ( elegida el 200202 ) :

Foto de Jordi Sunyer


President :
Vice-president
Tresorer :
Secretari :

Vocals :
Adjunt a secretaria :
Programació :Publicitat :

Web i arxiu :

Miquel Alemany Ylla
Joan Ramon Puntí Tubau
Dolors Marsal Escós
Joan Puigdollers Casamitjana


Carme Junoy Pinadella
Albert Vila Puigvila
Joan Godayol Bausells
Jesús Herrera Carriqui
Francesc Pérez Doménech
Jordi Bancells Borràs ( ausent foto )
Albert Font Feliu
Pere Galobardes Gabarró